Условия за ползване


Скъпи клиенти,

Моля, прочете внимателно и се запознайте с настоящите “Условия за ползване” преди да използвате услугите, предоставяни от онлайн магазин за натурални и здравословни продукти “Зеленика”.

„Екоинженеринг – С“ ООД е регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: София 1309, ул. Зайчар N62.

Настоящите “Условия за ползване” уреждат взаимоотношенията между „Екоинженеринг – С“ ООД (zelenikabio.com) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн zelenikabio.com. Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на zelenikabio.com (с изключение на линка към настроящите “Условия за ползване”), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези “Условия за ползване”.

 

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в zelenikabio.com стоки, не необходимо първо да се регистрирате. Можете да пазарувате със същата сигурност и без да се регистрирате.

И в двата случая трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката.

 

ПОРЪЧКИ

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас e-mail ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уве-домявани по e-mail или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Заявяването на интерес – “поръчка” за определена стока става чрез натискане на бутона “Поръчай” след избор на избраното количeство.

При поръчката клиентът задължително посочва име, точен адрес и телефон, данни за фирмата (в случай, че се издава фактура).

 

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Цените в онлайн магазин zelenikabio.com са за 1 брой. Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка с куриерска фирма „Еконт“.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Доставката на стоките от „Екоинженеринг – С“ ООД до потребителите се извършва посредством куриер, като разходите по доставянето се заплащат от потребителя в момента на доставката.

При избор на “доставка с наложен платеж”, потребителят е длъжен да заплати стоката при получаването й на приносителя на стоката заедно с транспортните разходи по доставката.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

Цената на транспортните разходи по доставката се посочват от „Екоинженеринг – С“ ООД в момента на заявяване на стоката.

 

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

3. Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

 

ОТКАЗ ОТ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНИТЕ И ДОСТАВЕНИ СТОКИ

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, придружена от оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили стоката. Разходите по връщането на продукта са за сметка на потребителя.

Потребителят, поръчал стока чрез zelenikabio.com и получил същата с куриер, или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея след като вече тя му е доставена, само в един от следните случаи:
– при транспортирането стоката или нейната опаковка са повредени;
– доставената стока явно не съответсва на поръчаната от клиента;
– цената не съответства на първоначално оферираната;
– рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.

 

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочените контакти.

 

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

Всички стоки, предлагани в zelenikabio.com, са предоставени от официален представител и вносител.