Декларация за поверителност


Скъпи клиенти,

Моля, прочете внимателно и се запознайте с настоящите “Условия за поверителност” преди да използвате услугите, предоставяни от онлайн магазин за натурални и здравословни продукти “Зеленика”.

„Екоинженеринг – С“ ООД е регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: София 1309, ул. Зайчар N62.

Настоящите “Условия за поверителност” уреждат взаимоотношенията между „Екоинженеринг – С“ ООД (zelenikabio.com) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн zelenikabio.com.

 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които zelenikabio.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. „Екоинженеринг – С“ ООД гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

Потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е въвел или са станали достояние чрез zelenikabio.com при ползване от него на услугите, както и на поправка на тези данни.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни наzelenikabio.com, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.